SET PELAJAR PINTAR SH@KLEE PEMAKANAN KESIHATAN MINDA TERUNGGUL

0 Comments
Assalamualaikum.....

Salam ceria dan kasih sayang semua.......

Hari ni saya nak kongsikan lagi beberapa produk untuk Pelajar Pintar iaitu Set Pelajar Pintar Sh@klee.

Set Pelajar Pintar Sh@klee ni terbahagi kepada dua iaitu Set Kanak-kanak 2 Tahun ke Atas dan Set Pelajar 13 Tahun ke Atas.

Ibu bapa mana yang tak nak anak mereka cemerlang dalam pelajaran, semua ibu bapa mengimpikan anak yang cerdik dan pintar termasuk saya sendiri. 

Sebagai ibu bapa yang prihatih kita perlulah juga berusaha membantu anak kita menuju kecemerlangan. Jadi apa salahnya kita melabur sedikit untuk masa depan mereka dengan memberi mereka vitamin sh@klee yang selamat, semulajadi dan berkesan ni.

Satu perkara yang membelenggu minat anak-anak untuk belajar adalah cepat lesu dan letih, walhal, anak-anak amat memerlukan tenaga untuk sentiasa cergas dan proses penyerapan ilmu khususnya di sekolah akan terlaksana dengan lebih sistematik, progresif dan mudah.

Set Kanak-Kanak 2 Tahun ke AtasKanak-kanak pada umur ini dari sudut sains sememangnya aktif. Walau bagaimanapun, mereka cepat berasa bosan pada satu-satu perkara. Kebosanan menjadi punca untuk mereka berasa letih, lesu dan tidak bertenaga untuk meneruskannya.

Pada umur seawal ini juga, mereka semestinya tidak mengambil berat mengenai pemakanan mereka, malah ada pula yang mudah hilang selera makan. Jangan pula ditanya soal pemakanan sayur-sayuran. 

Justeru, tidaklah dapat dinafikan bahawa sebagai ibu bapa, kitalah yang bertanggungjawab menjaga pemakanan mereka agar tumbesaran mereka menjadi proses yang sihat dan berkualiti.

Set Kanak-kanak untuk 2 Tahun ke Atas mampu mengatasi masalah ini dengan kebaikan yang dirumus khas untuk mereka.


Set Kanak-kanak untuk 2 Tahun ke Atas Terdiri Daripada :

     - Meal Shakes
     - Omega Guard
     - Chewable Vita-C


Set Pelajar 13 Tahun ke Atas
Set ini menumpukan pada pembinaan minda dan badan yang cergas dan cerdas. Hal ini kerana, pada umur remaja, mereka sudah boleh berfikir dan proses penyerapan ilmu menjadi lebih kompleks.

Set ini membantu remaja berfikir dengan lebih kreatif dan kritis sekali gus menggalakkan pemikiran idea-idea yang bernas. Turut membantu menghilangkan rasa letih dan lesu supaya kehidupan seharian mereka sihat pada tahap optimum. 

Dengan khasiat minyak ikan juga, daya ingatan pelajar khususnya dapat ditingkatkan sekali gus membantu memudahkan proses pembelajaran mereka.


Set Pelajar Pintar 13 Tahun ke Atas Terdiri Daripada :

     - Meal Shakes
     - Omega Guard
     - Vita-Lea Iron Formula
     - Sustained Released Vita C Plus

Jadi apa tunggu lagi, jom bantu anak-anak kita mendapatkan khasiat pemakanan yang hebat ini. Mudah-mudahan anak-anak akan berjaya cemerlang, gemilang dan terbilang dalam pelajaran dan kehidupan mereka kelak.


Berminat untuk mendapatkan produk atau ingin membuat pertanyaan? 
Jangan segan, cepat hubungi saya.....
 

Semoga perkongsian ini serba sedikit telah dapat membantu anda untuk lebih memahami
konsep pengambilan suplement agar mendapat nikmat kesihatan secara
semulajadi yang berterusan.

Vitamin bukan ubat, tapi memberi apa yang hak pada tempatnya.
Berkonsepkan alam semulajadi, sesuai dengan falsafah Produk Sh@klee
“Products in Harmony with Nature and Good Health”


"Hargai Kesihatan Anda"

"Kesihatan Anda, Keutamaan Kami"

"Anda Sihat, Anda Bahagia"Sebarang maklumat lanjut @ pembelian, sila hubungi saya:
Shaklee Independent Distributor (1118070)

Pls. Call / Msg / Whatsapp : 019-6436589
                                                  019-6436589
                                                  019-6436589

Kawasan COD: Melaka Sentral, Taman Asean, Batu Berendam, Pulau Gadung, Cheng, Malim, Pokok Mangga, Tanjung Kling, Tangga Batu, Bukit Rambai, Klebang, Limbongan, Tengkera, Bachang dan sekitar Bandar Melaka.

Pos Laju : Seluruh Malaysia…Salam Ceria………Aini.
** Produk-produk Shaklee adalah Makanan Kesihatan, bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Anda yang mengalami masalah kesihatan, digalakkan untuk mendapatkan nasihat dari pakar perubatan terlebih dahulu.
You may also like

Tiada ulasan:

VitaVitamin 2016. Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...