CARA MUDAH DAFTAR AHLI SH@KLEE

0 Comments
Assalamualaikum, terima kasih kerana berkunjung ke blog saya.
Di sini saya nak kongsikan bagaimana caranya jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee.
Jom terus baca......
1. Yuran Keahlian
Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE, ada 2 pilihan yg disediakan untuk anda samada bayar yuran RM75(semenanjung) atau RM85 (sabah sarawak) termasuk pos atau pilihan kedua adalah dengan mendaftar secara FREE MEMBERSHIP dengan membuat pembelian sebanyak RM650. Jangan bimbang, pendaftaran adalah seumur hidup, dengan syarat, dalam setahun tu anda buatlah sedikit pembelian walaupun satu produk. Ha, mudahkan.....

a) Bayaran yuran RM75(sem) dan Rm85 (sbh srwk) Termasuk Pos. 
Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75(sem) dan RM85 (sbh srwk)  ini boleh dilakukan bila anda nk jadi ahli shaklee tanpa membuat sebarang pembelian. Pendek kata hanya nk daftar sahaja. Andai kata anda nak terus buat pembelian contoh 1 tin ESP, anda sudah layak untuk dapat harga ahli dan penghantaran akan terus dilakukan oleh pihak SHAKLEE bersama dengan manual kit ( buku produk, senarai harga buku resit dan flyers). Mudah ke tak?

b) Keahlian secara PERCUMA 
Keahlian secara percuma boleh didapti sekiranya anda ingin mendafatar sekaligus nak beli barang dalam jumlah lebih kurang RM650 atau bersamaan dengan 200 point. Contohnya anda nk beli set menyusu 3M dan kawan2 anda pun nk beli juga, sehingga total up cukup 200 point maka automatik anda layak untuk dapat keahlian PERCUMA. 


Ok, dah tahu bagaimana nak jadi ahli dan yurannya. Seterusnya adalah anda hanya perlu bagi maklumat berikut untuk didaftarkan.

2. Maklumat yang diperlukan :
Nama: 
IC:
Alamat Surat Menyurat: 
No Tel: 
Email: 
Nama Suami: 
IC suami: 
No acc maybank (simpanan atau semasa)
Cawangan Maybank:
Shaklee hanya menggunakan acc maybank untuk urusan bayaran order dan pemberian bonus. Jika tiada acc maybank, anda masih boleh register dan boleh buka acc selepas itu seterusnya update kemudian dengan pihak Shaklee. 

Bagaimana? Berminat untuk join menjadi sebahgian dari ahli group saya? Boleh hubungi saya.
(ID: 1118070)
Call / SMS / WhatsApp : 
Pn. Aini Musa  019 6436589


You may also like

Tiada ulasan:

VitaVitamin 2016. Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...