Set Kurus Badan Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan

0 Comments
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani)

Assalamualaikum, salam sejahtera.....

Betul ke kalau kita kurus, kita nampak cantik? Betul lah tu..... kalau kita lihat orang kurus berbanding orang yang gemuk, mesti kita kata yang kurus tu cantik kan..... Tapi saya nak tekankan di sini ye, selain cantik, yang paling utama adalah sihat! Apa guna badan nampak kurus dan cantik tapi sakit sana sini kan..... Biarlah kita kurus, sihat dan cantik, baru lah hidup rasa bahagia..... Betul tak?
Betul lah.....
Set Kurus Badan Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan

Mendapat bentuk badan yang ideal, terutamanya bagi mereka yang berdepan dengan masalah kegemukan, adalah satu masalah yang sangat merungsingkan. Tapi jangan bimbang, Anda boleh mencuba Set Kurus Badan Shaklee yang telah terbukti selamat dan berkesan. Tak kenal maka tak cinta, cuba dulu baru tahu. Pengambilan secara konsistan dengan kawalan pemakanan dan sedikit senaman, pasti menjanjikan hasil yang terbaik.


Set Kurus Badan Shaklee Yang Selamat Dan Berkesan

Set Kurus Badan Shaklee ni bertindak dalam tiga cara iaitu :
1. BUANG.
Produk Alfalfa dan Herb-Lax bertindak membuang lemak dan toksin dalam badan. Herb-Lax turut memainkan peranan penting dalam sistem pelawasan yang berupaya merawat sembelit, mengempiskan perut dan membersihkan usus. Kita boleh pilih salah satu atau kedua-dua produk ini mengikut keperluan kita.

2. BAKAR.
Produk Lecithin dan Omega Guard bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak dan kolesterol. Lecithin mengandungi kolina, komponen yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Ia juga bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak. Kita boleh pilih salah satu daripada dua produk ini, mengikut keperluan kita. Omega Guard pula bertindak untuk membuang kolesterol bagi mengelakkan salur darah tersumbat, meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.

3. BINA.
Produk Cinch dan Soy Protein berfungsi untuk bina otot dan mengelakkan daripada otot mengelembeh. Kita boleh pilih salah satu daripada produk ini, mengikut kesesuaian.

Jadi tidak hairanlah, kombinasi produk-produk ini menjadi pilihan yang tepat dan hebat bagi membantu dalam proses menguruskan badan kita..... Selain kurus, tentunya kita nak sihat, cantik dan anggun gitu kan.....

Mana cukup dengan setakat kurus jer! Kita semua pastinya perlu memiliki lebih daripada setakat kurus, kerana perkara yang lebih penting adalah untuk sihat! Maka dengan ini jom dapatkan produk-produk ini yang berupaya bertindak seperti serampang dua mata, untuk menjadikan kita lebih kurus, sihat, cantik dan anggun secara selamat dan berkesan. 

Memang terdapat lambakan produk kuruskan badan di pasaran, namun kebanyakkannya adalah tidak selamat dan memudaratkan. Berbeza dengan Set Kurus Badan Shaklee, ia merupakan produk yang terbukti selamat, berkesan dan semulajadi. Pastikan kita menjadi pengguna bijak yang sentiasa memilih produk yang selamat, berkesan dan semulajadi demi untuk kesihatan yang berpanjangan. Jom le kita sihat sepanjang hayat!

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, pembelian produk atau konsultasi secara percuma dan berterusan, boleh hubungi saya Aini Musa 019-6436589.

**Konsultasi eksklusif secara percuma dan berterusan adalah khas untuk 'customer' saya sahaja!

Ingin Beli Produk Terus Dari Shaklee dengan menggunakan Debit/Credit Card?
Klik <<BELI SEKARANG>>Anda berminat untuk menjadi pengedar Shaklee?
Dengan kualiti produk yang terbukti selamat, berkesan dan semulajadi, saya memerlukan lebih ramai pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap negeri termasuk Singapura, Brunei dan Indonesia. 

Hubungi saya Aini Musa 019-6436589 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu-alukan!


(Shaklee ID : 1118070)
Sms/whatsapp : 019-6436589 (for fast response)

# Kawasan COD : Kedai Bata Malim, Melaka Sentral, Sekitar Taman Asean, Malim, Pokok Mangga, Limbongan, Tengkera, Bachang, Pulau Gadung.

** Penghantaran Secara Pos Untuk Seluruh Malaysia.

Terima kasih.

Salam ceria, Aini.....You may also like

Tiada ulasan:

VitaVitamin 2016. Dikuasakan oleh Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...